首頁 首尾
 訂閱 

頭像

mxnhhkoko013
個人文章 個人相簿 個人日記 個人地圖
小人物
小人物 該用戶目前不上站

最新畫作

尚無畫作,歡迎發表畫作

最新造型

無創作商品,歡迎發表造型商品
發送私人訊息 載入圖片
<< 上頁  2   3   4   5  >>(共 5 頁)
發表文章
澳網賽 納達爾輕取尼梅寧 首度晉級四強 (法新社) 01月 22日 星期二 04:20PM (法新社墨爾本    二十二日電) 曾三度在法國網球公開賽    封王的西班牙    好手納達爾    ,今天在澳洲    公 .. << 詳全文 >>

| 回應(0) | 引用 | 連結 | 2009-08-05 02:18
「DUSK-HERO」夕陽勇者隊現正收人牙!! 自問對美足有興趣, 對自己有信心既人就加入我地啦!! 現求1名閱讀球賽力強的四分衛 及 其他位置的強手 同埋 練習出席率高既人 夕陽勇者隊 等緊你地 .. << 詳全文 >>

| 回應(0) | 引用 | 連結 | 2009-08-05 02:17
我實習酒店之前都講左~ 我今日就唔駛啦~隔一個月先返去即係1月先返 做左一個月有咩feel? 好累囉.... 有個成日叫我去叫雞?我做廚房感覺係咁叫我..好委屈~不過都冇咩理佢 不過佢一星期到就去叫 .. << 詳全文 >>

| 回應(1) | 引用 | 連結 | 2009-08-05 02:14
丁俊暉奪全國職業桌球巡迴賽冠軍 丁俊暉在2007年全國職業桌球巡迴賽總決賽中,以6:0擊敗對手梁文博,獲得他本年度參加的最後一項賽事的冠軍。梁文博是今次比賽中此前發揮最好的選手之一,他 .. << 詳全文 >>

| 回應(0) | 引用 | 連結 | 2009-08-05 02:11

<< 上頁  2   3   4   5  >>(共 5 頁)