广告广告
  加入我的最爱 设为首页 风格修改
首页 首尾
 手机版   订阅   地图  繁体 
您是第 4918 个阅读者

发表文章 发表投票 回覆文章
  可列印版   加为IE收藏   收藏主题   上一主题 | 下一主题   
legolas
个人头像
个人文章 个人相簿 个人日记 个人地图
小人物
级别: 小人物 该用户目前不上站
推文 x13 鲜花 x61
分享: 转寄此文章 Facebook Plurk Twitter 版主评分 复制连结到剪贴簿 转换为繁体 转换为简体 载入图片
推文 x2
[东南亚][原创] 峇里行
原创文章

图 1.

由飞机望落去...有条河~

好鬼大既蝙蝠,有得捉住佢对脚影相,感觉上好似渣住把遮~对翼摸落去又凉又黏手,好凸别~
当佢倒吊休息紧既既时候,我地摸佢d找,结果佢擘大眼发出好似狗叫既.."小你呀"咁音既叫声~

呢个系海神庙,d潮水未涨,可以行到过去~

呢个叫做情人崖

呢度有好多庙,亦有好多印度教神像

我地搭漓只quick silver去峇厘大堡礁,好彩无咩浪,但去到后d水流好急,完全唔可以向前游............

码头

去到天涯海角,系一个悬崖,有好靓既花园,格黎又有个好靓既villa.....重有好多马骝,佢地出黎抢蕉~

直头系佢地地盘

周围都系

几有味道的接待处

去kuta海滩食烧烤,睇日落,d油烟好劲抽!!

日落勒

成团人饮的可乐~

系咪好有feel

酒店后花园的荷花池

如果可以响呢度食早餐都唔错

玩急流,玩左2个钟,唔系好急,无乜危险~个教练成日叫"后后后"等我地撞石,好玩。教练叫andy 马lau。

做spa的房间,今次总共做左3次spa,包括热石,草药同埋黄姜捽老泥....但唔做spa无咩好做。

按摩池,不过无用到

百香果即热情果既真身,当地人叫鼻涕果,讲真要啜黎食,成pat野真系好似鼻涕,入口果下点都有d想呕,虽然d果味好浓既甜下 ,d核系脆既食得

啜左果肉后的热情果,个样好搅笑...好似海葵

酒店后面沙滩,可以响呢度做spa

沙滩上既结婚玻璃教堂

总括黎讲ok好玩,地方都唔错,不过如果中意饮酒倾计既朋友去会好d~

同埋,总系有d炸蛋心理威胁...

[ 此文章被legolas在2008-10-24 15:16重新编辑 ]

此文章被评分,最近评分记录
财富:100 (by chenche) | 理由: 谢谢分享

献花 x2 回到顶端 [楼 主] From:香港网上行 | Posted:2008-10-24 11:15 |
刹那中的自由 手机
个人头像

知名人士
级别: 知名人士 该用户目前不上站
推文 x13 鲜花 x463
分享: 转寄此文章 Facebook Plurk Twitter 复制连结到剪贴簿 转换为繁体 转换为简体 载入图片

看不懂你的说明啦~~~~太广式中文了!! 表情

献花 x0 回到顶端 [1 楼] From:欧洲 | Posted:2008-10-24 16:26 |
5577755 会员卡
数位造型
小有名气
级别: 小有名气 该用户目前不上站
推文 x862 鲜花 x1378
分享: 转寄此文章 Facebook Plurk Twitter 复制连结到剪贴簿 转换为繁体 转换为简体 载入图片

照片拍的不错喔~!
令我想起13年前去 峇里行 和龙波岛
记忆最深 的就是 背氧气筒 生平第一次 探访海底世界 美极 了
表情

献花 x0 回到顶端 [2 楼] From:台湾 | Posted:2009-02-14 05:10 |
sunny23909 手机
社区建设奖
小有名气
级别: 小有名气 该用户目前不上站
推文 x113 鲜花 x2959

感觉您们这次去还蛮好玩的耶!

又有BBQ的活动我们上次去都没有....表情

还有呀!记得巴里岛的特产不是"蛇皮果"吗?

怎么没见到大大拍摄呢???表情

◎得理要饶人,理直要气和◎

献花 x0 回到顶端 [3 楼] From:台湾 | Posted:2009-02-20 14:22 |

首页  发表文章 发表投票 回覆文章