[原創]cs1.6 如何架設一個web server 網空,加快上載資源

Home Home
<< 1 2 >>
跳頁: (共 2 頁)
引用 | 編輯 kululu1234
樓主
推文 x1
好多人架設一個web server 網路空間有咩用?

其實,好多人開server, 但係上載資源好慢

連我都你今,如果由經過server 直接 download 資源係好慢

但係經過http 就唔同 ,上載資源快好多

第一,要架設一個web server

第一步要download 一個WampServer程式

下載WampServer: http://www.sendspace.com/file/jp1m3o

第二步,安裝WampServer

第三步,關閉防火墙

第四步,張你要開server cs1.6 個cstrike

放入 wampanager 主目錄裹個 [www] e 個file

第五步,開啟 wamp server

這樣巳經開啟了 web server 拉

第六步,是否成功架設 web server

上e個網站睇自己 ip

http://www.whatismyip.com/

之後,把ip 打落去Internet,試下上吾上把自己server

我就得

之後,糸自己server ,download 一個地圖 test server 得吾得

今就得

第七步,cs1.6 個server.cfg

加入旨令:

// 允許下載(sv_allowdownload 1)開啟時控制是否允許資源文件傳送 允許1/禁止0
sv_send_resources 1

sv_downloadurl "http://自己ip/cstrike"

之後處存

今就成功

其他入你server下載資源就會好快啦

大家睇吓

嚴禁轉帖

獻花 x3
引用 | 編輯 bugatti1024
1樓

內容介紹能用"中文"嗎?有些字看不懂耶...

獻花 x0
引用 | 編輯 Fly1998
2樓

整得咁好...有d想轉貼既沖動 表情

獻花 x0
引用 | 編輯 A8153906
3樓

新的網空

下載速度好快喔!!

不過 有點看的不是很清楚...

不過還是感謝

獻花 x0
引用 | 編輯 lf2man123
4樓

新的網空 表情
不用錢 表情

獻花 x0
引用 | 編輯 jasonpun123
5樓

唔ok 去到第5部 開右下角 自動變左,之後按就出現
我知道如何解決了 兇手就是Skype

獻花 x0
引用 | 編輯 kelvin918
6樓

跟hfs有什麼分別 表情
除了能讓人在網上下載之外

獻花 x0
引用 | 編輯 jasonpun123
7樓

下面是引用 kelvin918 於 2010-06-28 12:36 發表的 : 到引言文
跟hfs有什麼分別 表情
除了能讓人在網上下載之外

下載速度很快 還可以你自己上傳 其他人下載你上傳的東西

獻花 x0
引用 | 編輯 kelvin918
8樓

下面是引用 jasonpun123 於 2010-06-28 12:53 發表的 : 到引言文

下載速度很快 還可以你自己上傳 其他人下載你上傳的東西
hfs也是一樣很快呀,也可以自已上傳 囧
不過hfs好像也可以架設網站表情

獻花 x0
引用 | 編輯 婷:)
9樓

其實用自已ip,
是不是就代表了自已就是網空?

這樣我這個網路不好的人,用不了~"~

先感謝一下

獻花 x0
10樓

yes

獻花 x0
引用 | 編輯 r0403201
11樓

真的很快 1秒 是不是所有要下載的都是一秒?

還只是下載只快了些

獻花 x0
12樓

一定快,我test過 down d大地圖最多十幾秒

獻花 x0
引用 | 編輯 hemazizi
13樓

我照方法做了可惜不行 表情

獻花 x0
14樓

why ?? give look look

獻花 x0
引用 | 編輯 ★Final☆蒼
15樓

謝謝啦   可惜我現在改模組不能上網玩 推一下巴 表情

獻花 x0
引用 | 編輯 滅絕的天空
16樓

這網空有上傳的限制嗎= =?

下載速度視網空人的網速而定嗎= =

獻花 x0
引用 | 編輯 iso000001
17樓

好複雜的樣子

有空再來研究

獻花 x0
引用 | 編輯 u09355566
18樓

不好意思...請問

網空是甚麼?

還有我想要網路開房..架設完網空之後呢??

因為架設完...

沒有開房= =

獻花 x0
引用 | 編輯 DSYS
19樓

應該很好用吧!!!!

獻花 x0
引用 | 編輯 u09355566
20樓

我也是   自動變左,之後按就出現 那個圖案"無啟動服務"

請問能幫我一下嗎

獻花 x0
引用 | 編輯 nds5225711
21樓

= =我到第7個圖已經發生事!
咩都無左!得個個野系下面! 表情

獻花 x0
引用 | 編輯 iulius
22樓

5得wo   我打自己ip 咩都seach 5到 話無法顯示

獻花 x0
引用 | 編輯 dww123123
23樓

流動ip,用不了?

獻花 x0
引用 | 編輯 37712461
24樓

好棒 剛好需要這個 謝啦

獻花 x0
引用 | 編輯 hong1684
25樓

我上左個個網睇自己既ip
入唔到個個網
我自己開ser睇番ser ip
我去個個入
甘我應該sv_downloadurl "http:///cstrike"係e到打咩??
網個個ip定ser ip??

獻花 x0
引用 | 編輯 opuun1234
26樓

為什麼別人連不進來
我的是cso-nst 表情

獻花 x0
引用 | 編輯 paul34hk
27樓

正~真是方便...用cs本身的上傳真是...

獻花 x0
引用 | 編輯 a3388877
28樓

謝謝大大
雖然不是看的很清楚
不過很實用

獻花 x0
引用 | 編輯 mhmh0289
29樓

用HFS好D....容易使用

獻花 x0
<< 1 2 >>