[正版]繩索amxx(原創)

Home Home
<< 1 2 3 4 5 >>
跳頁: (共 5 頁)
引用 | 編輯 Shakugan123
樓主
推文 x4
用法:
係configs\plugins文字檔加上
amx_ejl_spacedude.amxx    ; 正版繩索
同埋係amxx.cfg最底加上
amx_ropes_round 1000000
玩法:
係cs入邊控制台輸入bind x +rope
x=你想出rope既制
完成!你係cs入邊出左繩索要禁埋跳制先用到
由於呢個係正版,唔會好似其他咁樣向天空射拉唔到你上去,呢個正版就可以^^
因為正版,好難先搵到,我放大小小$$,唔好介意>.<''

回帖係一種禮貌!否則你dl左黎玩都沒有意義.

[此文章售價 10 雅幣已有 606 人購買]
若發現會員採用欺騙的方法獲取財富,請立刻舉報,我們會對會員處以2-N倍的罰金,嚴重者封掉ID!

獻花 x3
引用 | 編輯 鵬鵬
1樓

你有d野錯左,個bind x +rope係可以係amxx.cfg打埋,咁就唔洗打黎打去.....

獻花 x0
2樓

你係cs控制台打仲快,咁仲好過開咁多個file為左加過bind v +rope落去amxx.cfg
CS控制台/amxx.cfg打左都係一樣個射繩索鍵唔用係其他用途就唔會變

獻花 x0
引用 | 編輯 a27615611
3樓

沒想到還可以用神所說= =

獻花 x0
4樓

呢個仲好過三合一插件(GHR果個)

獻花 x0
引用 | 編輯 ken12652001
5樓

我正5到ar help

獻花 x0
引用 | 編輯 85281212
6樓

太貴..買不下 表情

獻花 x0
引用 | 編輯 xclkiller
7樓

感謝版大的分享... 這個拿來玩玩就好 不然會有人在罵= ="

獻花 x0
引用 | 編輯 tinwaichoi
8樓

這繩索有次數的,我不喜歡有次數的繩索 表情
還有,我的錢沒了= = 表情

獻花 x0
引用 | 編輯 .v.
9樓

thx you   i must use !

獻花 x0
引用 | 編輯 ALL_STAR
10樓

cs say unknown common +rope
      unknown common -rope
how to use?

獻花 x0
引用 | 編輯 牛油加奶.
11樓

本人只係第1次做AMX....所以想試下DOWN d插件試下sin

獻花 x0
引用 | 編輯 d6912123
12樓

下面是引用 85281212 於 2009-03-26 20:24 發表的 : 到引言文
太貴..買不下 表情

對阿表情 這裡有http://bbs.mychat.to/reads.php?fid=438&tid=645343

獻花 x0
引用 | 編輯 小魂
13樓

繩索?...之前好像有人發過..但是沒有繩子的模組..直有藍色一條...不知道是什麼的怪繩索= = 表情

獻花 x0
引用 | 編輯 killer699
14樓

為什麼既是正版又是原創?
正版不是早在2,3年前就有了嗎

獻花 x0
引用 | 編輯 asd539338098
15樓

有什麼用??????

獻花 x0
引用 | 編輯 sohw1002
16樓

[quote][正版]繩索amxx(原創)[quote]
請問你有冇可以用繩拎起d野既插件?

獻花 x0
引用 | 編輯 觀眾甲
17樓

夠
  清
唔(識)

獻花 x0
引用 | 編輯 觀眾甲
18樓

configs\plugins文字檔是什麽

獻花 x0
引用 | 編輯 xix259
19樓

AMXX 有正版之分的嗎 表情   真不知道呢 表情

獻花 x0
引用 | 編輯 a98738042
20樓

感謝版大的分享

獻花 x0
引用 | 編輯 cheungkanok
21樓

謝謝大大的分享
很有用啊 表情

獻花 x0
引用 | 編輯 lovely4216
22樓

純回不買@@
謝謝分享^^~~~~~

獻花 x0
引用 | 編輯 brian1998
23樓

下面是引用 davis623 於 2009-01-14 21:51 發表的 [正版]繩索amxx(原創): 到引言文
用法:
係configs\plugins文字檔加上
amx_ejl_spacedude.amxx    ; 正版繩索
同埋係amxx.cfg最底加上
amx_ropes_round 1000000
玩法:
係cs入邊控制台輸入bind x +rope
x=你想出rope既制
完成!你係cs入邊出左繩索要禁埋跳制先用到
由於呢個係正版,唔會好似其他咁樣向天空射拉唔到你上去,呢個正版就可以^^
因為正版,好難先搵到,我放大小小$$,唔好介意>.<''

回帖係一種禮貌!否則你dl左黎玩都沒有意義.
此處是被引用的出售文章

正如你所話『我放大小小$$,唔好介意』我好介意,如果你話5蚊放大左就話姐,平均如果個個人都買 你都可以好易賺錢

獻花 x0
引用 | 編輯 kencch2009
24樓

比我@@先啊!!~

獻花 x0
25樓

我想問大大:下載的軟件有什麼用? 表情

獻花 x0
26樓

我整唔到ge?= =